Tillbaka
MyNewsDesk - Pressmeddelanden

Läkemedelsvärlden.se blir öppen och gratis!

2015-01-07

Tidigare låsta så kallade LmV Plus-artiklar publiceras nu under tre nya vinjetter: Reportage, Intervju och Forskning. Dagliga nyheter, bloggar, fakta om nya läkemedel samt rapportering om friade och fällda företag har varit tillgängliga för alla sedan starten av den digitala nysatsningen 2012.

  • Det här är en positiv utveckling för tidningen. Nu kan alla på ett enkelt sätt läsa våra mest kunskapshöjande artiklar. Vi har också märkt att det finns ett stort intresse av att kunna dela våra fördjupningsartiklar till branschkollegor och i sociala medier. Nu blir även det enklare, säger Amina Manzoor, tf chefredaktör för Läkemedelsvärlden.se.

Läkemedelsvärlden.se får samtidigt några design- och funktionsmässiga förbättringar, såsom bättre läsupplevelse i mobilen och att bloggarna får en mer framträdande plats.

  • Apotekarsocietetens målsättning är en bra samverkan mellan kompetenser i hela läkemedelskedjan från tidig utveckling till användning och driver dessa frågor dels som remissinstans och dels genom att väcka debatt i läkemedelsfrågor. Genom att öppna Läkemedelsvärlden.se vill vi ge fler möjlighet att ta del av debatten och det övriga innehållet, säger Karin Meyer, vd för Apotekarsocieteten