Tillbaka
MyNewsDesk - Pressmeddelanden

Apotekarsocietetens vd mot nya uppdrag

2021-01-11

importerad-mynewsdesk-bild

Apotekarsocietetens vd Karin Meyer går efter närmare sju år i föreningen vidare mot nya uppdrag.

– Det har varit en otroligt stimulerande tid och Apotekarsocieteten kommer alltid att ligga mig varmt om hjärtat, säger Karin Meyer.

Karin Meyer anställdes som vd för Apotekarsocieteten i augusti 2014 och har under åren lett en omfattande omställning av föreningen med fokus på utveckling och digitalisering av verksamheten.

– Tack vare detta förändringsarbete står vi väl rustade för framtiden, säger Märit Johansson, styrelseordförande för Apotekarsocieteten. Det har inte minst visat sig under det senaste året, då bland annat vår utbildningsverksamhet Läkemedelsakademin snabbt ställt om till att erbjuda sina utbildningar i digitalt format.

– Vi är tacksamma över det arbete Karin Meyer har åstadkommit inom Apotekarsocieteten och önskar henne all lycka till i sina kommande utmaningar, säger Märit Johansson.

Karin Meyer fortsätter som vd för Apotekarsocieteten till och med den 30 april varefter hon påbörjar en anställning som vd för det Uppsalabaserade företaget Center for Translational Research Sweden AB.

Apotekarsocietetens styrelse har påbörjat rekryteringen av ny vd för föreningen.