Tillbaka
Nyheter

Välkommen till en fartfylld höst med Apotekarsocieteten!

2021-08-16

Vi hoppas du har haft en fin sommar och precis som vi ser fram emot en spännande och intressant höst. Redan nu finns det flera föreläsningar och arrangemang i kalendariet att anmäla sig till.

Bland annat fyller Apotekarsocieteten 50 år som ideell förening i år och det ska vi fira ordentligt.
Jubileumsdagen den 1 september bjuder på ett smörgårdsbord av föreningens verksamhet och kommer att livesändas. Läs mer och anmäl dig här.

IF:s stiftelse för farmaceutisk forskning fyller också 50 år! Välkommen att fira jubileet den 15 september och ta del av ett intressant program om utvecklingen av svensk life science och framåtspaning om svensk farmaceutisk forskning. Läs mer och anmäl dig här.

Scheelesymposiet den 11 november lockar i år några av världens främsta forskare inom området riktad proteinnedbrytning. En av pionjärerna inom området, professor Craig Crews vid Yale University, tilldelas i år Apotekarsocietetens stora vetenskapliga pris Scheelepriset. Läs mer och anmäl dig här.

Missa heller inte att stipendieutlysningen öppnar den 17 augusti!
I år finns cirka 7 miljoner att ansöka om för bland annat fort- och vidareutbildning, forskning och stöd till behövande. Läs mer här.

Kalendariet fylls hela tiden på så håll dig uppdaterad här.

Vi ses i höst!