Inspelade aktiviteter

Här finns några av de aktiviteter som Apotekarsocieteten genomfört. Som medlem kan du logga in och få tillgång till fler inspelade aktiviteter och livesändningar från Apotekarsocieteten.

Inspelade aktiviteter och livesändningar från Apotekarsociteten.

play Vad kan vi lära från covid-19 för att förbättra tillgängligheten till antibiotika?Vad kan vi lära från covid-19 för att förbättra tillgängligheten till antibiotika?

Vad kan vi lära från covid-19 för att förbättra tillgängligheten till antibiotika?
15 sept 2020
På kort tid har sjukvården och samhället ställts om för att möta hotet från det nya coronaviruset. Hur kan dessa erfarenheter bidra till att öka tillgängligheten till antibiotika i Sverige – på kort och på lång sikt?

Arkiv

play Kampen mot antibiotikaresistens -därför blir det brist på antibiotikaKampen mot antibiotikaresistens -därför blir det brist på antibiotika

Kampen mot antibiotikaresistens -därför blir det brist på antibiotika
10 mars 2020
Att patienter kan få rätt sorts antibiotika när det behövs är livsviktigt. Men allt oftare händer det att nödvändiga antibiotika inte finns tillgänglig i hälso- och sjukvården. Men vad beror bristerna på och hur kan de undvikas?

play Miljöaspekter på utveckling och tillverkning av läkemedelsprodukterMiljöaspekter på utveckling och tillverkning av läkemedelsprodukter

Miljöaspekter på utveckling och tillverkning av läkemedelsprodukter
19 feb 2020
Sektionen för läkemedelsformulering lyfter frågorna om hur de som arbetar med utveckling och produktion av läkemedel arbetar med att minska klimatavtrycket.

play HTA internationellt med svenskar i förarsätetHTA internationellt med svenskar i förarsätet

HTA internationellt med svenskar i förarsätet
09 maj 2019
HTA internationellt och nationellt. Sophie Werkö, SBU och Niklas Hedberg, TLV är just nu ordförande i var sin internationell organisation inom HTA. De belyser frågorna ur nationellt och internationellt perspektiv tillsammans med Malin Hollmark, SwedishMedtech och Mårten Lindström, NT-rådet.

Medlemskap

Som medlem i Apotekarsocieteten är du delaktig i ett nätverk av olika kompetenser inom läkemedelsområdet och kan vara med och påverka utvecklingen. Du har också:

 • Företräde

  till våra stipendier

 • Kostnadsfritt

  deltagande i våra kompetenshöjande aktiviteter

 • Tillgång

  till exklusiva nätverk

 • Rabatterade

  priser på våra symposier och kongresser

Ännu inte medlem? Klicka här för att registrera dig.

Välkommen till din mötesplats inom läkemedelsområdet!